top of page

Om Kvist og Kvast

Om meg

Kvist og Kvast gartnertjenester er et lite gartnerfirma i Bærum, som er drevet av Kathrine Amble. Jeg er utdannet gartner fra Natur VGS (tidligere Vinterlandbruksskolen).

Kvist og Kvast gartnertjenester utfører primært jobber for private hageeiere, men kan også påta meg større oppdrag, da jeg har et godt samarbeid med et nettverk av gartnere. Kvist og Kvast gartnertjenester utfører gartnerarbeid i Asker, Bærum og Oslo området. 

Gartner Bærum

Målet til Kvist og Kvast Gartnertjenester er å skape en hage du vil trives i, som fungerer godt og som passer til personene og huset. Jeg etterstreber å etablere hager som er frodige, estetiske og som krever lite vedlikehold, selv om man aldri kan komme unna at det tar litt tid å passe på hagen. Hvis du ikke har tid til dette eller rett og slett ikke trives med hagearbeid så kan Kvist og Kvast Gartnertjenester tilby fast skjøtsel av hagen din, så den vil se velstelt ut hele året.

En gartner er essensielt for alle som ikke ønsker/ikke har anledning til å utføre hagearbeidet selv.

 

I vintersesongen, når jeg ikke jobber som gartner, designer jeg hager samt jobber som kunstner. Se noen av mine malerier her.

Ta kontakt for en uforpliktende hageprat!

Mer enn en vanlig gartner

bottom of page